Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

17 (4) липня, неділя, Неділя 4-та по Зісланні Святого Духа. Глас 3. Єв. 4.

Всіх святих українського народу. Св. Андрея, архиєп. Критського, Єрусалиміта.

Прп Марти, матері св. Симеона Дивногорця.

Утреня: по «Бог Господь»: тропар недільний двічі, Слава:Святим, І нині: недільний богородичний за гласом Святих.Катизми чергові і сідальний недільний, полієлей, величан-ня, «Ангельський собор». Степенна 3-го гласу. Прокімен во-скресний. Єв. – 4, Лк. 112 зач.; 24: 1-12. Псалом 50. Канонвоскресний, хрестовоскресний, Богородиці і Святих. Катава-сія чергова: «Відкрию уста мої». На 9-ій – «Чеснішу»; по 9-ій– «Свят Господь Бог наш» (3) і черговий недільний світиль-ний; Слава: Святих, І нині: їхній богородичний. Хвалитнихстихир – 8: 5 недільних і 3 Святих з двома їхніми приспівами;Слава: євангельська стихира, І нині: «Преблагословенна».По Вел. славослов’ї – тр. «Сьогодні спасіння світу». Відпуствеликий з поминанням недільним і Святих.

Часи: тропар недільний, Слава: Святих, кондак – тількиСвятих. 

Літургія: тропар недільний і Святих; Слава, і нині: кон-дак Святих. Прокімен недільний гласу і Святих; алилуя Свя-тих, апостол-євангелія неділі і Святих; причасний «ХвалітеГоспода» і Святих «Радуйтеся праведні». Ряд.: Ап. – Рим. 93зач.; 5, 18-23. Єв. – Мт. 25 зач.; 8, 5-13. Свв.: Ап. – Рим. 99зач.; 8, 28-39. Єв. – Мт. 10 зач.; 5, 1-16.

Вечірня: “Блажен муж”. На “Господи, взиваю я” 6 стихирпрп., Слава: прп., І нині: богородичний-догмат за гласом«Слава». Прокімен дня і три читання прп: Муд. 3:1-9, Муд.5:15-6:3, Муд. 4:7-15. Стиховня прп., зі своїми приспівами,Слава: богородичний з недільної стиховні за гласом наслав-ника. Тропар прп., Слава, І нині: богородичний з недільнихза гласом тропаря прп. Відпуст великий з поминанням тількислужби прп.