Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Головного капелана ЛА УГКЦ нагородили медаллю

Ветерани-прикордонники нагородили медаллю Головного капелана Львівської Архиєпархії

ПОДЯКА

Голові Центру Військового Капеланства отцю Степану Сусу

Організація ветеранів Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України висловлює Вам сердечну подяку за активну та дійову благодійну діяльність для потреб прикордонників Західного кордону, які виконують завдання на Сході. Ваші щирі та благі наміри зробити добро людям, Ваша турбота про військових людей – це прояв високої людської доброти, готовності в будь-який час прийти на допомогу, відданості себе для добра і спокою на Українській землі. 

Ветерани-прикордонники, в особі всього особового складу Західного кордону, вдячні Вам за добрі справи, що Ви робите. Віримо в те, що Ви і надалі з такою наснагою та старанням будете проявляти турботу про прикордонників в непростий для України час, а Ваш значний особистий внесок по збереженню цілісності України та спокою людей і надалі будуть викликати в серцях кожного Прикордонника подяку і шану за Вашу відданість справі, якій Ви служите.

Бажаємо, щоб і надалі Вас супроводжували здоров’я, людська любов та шана, наснага та оптимізм, віра в добро та справедливість.

З вдячністю та повагою, ветерани Західного кордону.


   Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на оф.сайт Центру військового капеланства.