Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Папа Франциск відвідав свого попередникаПапа Франциск відвідав 30 червня вранці відвідав свого попередника на престолі святого Петра – Папу-емерита Венедикта ХVІ. Півгодинна зустріч відбулась в монастирі «Mater Ecclesiae» - «Мати Церкви», де від моменту зречення у лютому 2013 року мешкає Папа-емерит.

Святіший Отець попрощався з Венедиктом ХVІ перед його від’їздом на двотижневий відпочинок до папської заміської резиденції в Кастель Ґандольфо, побажавши йому приємного відпочинку. Вперше за ці роки він від’їхав на літній відпочинок, прийнявши запрошення Папи Франциска.

4 липня у Кастель Ґандольфо Папа Венедикт отримає докторати «honoris causa» від двох краківських вищих навчальних закладів – Папського Університету Івана Павла ІІ та Музичної Академії,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Радіо Ватикан.

Сам Папа Франциск не виїжджає на літній відпочинок. Лише зменшені його прилюдні зустрічі, як загальні аудієнції у середу та Святі Меси за участю вірних в каплиці святої Марти. А від 5 до 13 липня триватиме його Апостольська подорож до Латинської Америки. 

Папа Франциск відвідав свого попередника.(ФОТО)