Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Рим: поліція заарештувала незаконну продукцію із зображенням Папи на суму в 1,7 млн євроУ Римі поліція заарештувала незаконну продукцію із зображенням Папи на суму в 1,7 млн євро,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на catholic

Фінансова поліція в Римі конфіскувала 340 тисяч примірників сувенірної продукції з зображенням Папи Римського Франциска. Магніти на холодильник, брелки для ключів і інші дрібниці із зображенням понтифіка або герба Ватикану були виявлені в фургоні на в'їзді в Рим.

Цінність товару китайського виробництва за повідомленням поліції була оцінена в 1, 7 мільйона євро. Вони були призначені ймовірно для зберігання і подальшого розподілу по кіосках і вуличних продавців, які в Ювілейний Рік Милосердя сподівалися збагатитися на цих товарах.

У грудні минулого року фінансова поліція вже вилучала товари з зображенням понтифіка або релігійних емблем, які незаконно продавалися в Ватикані.

Вилучені недавно товари були виявлені під час планової перевірки фургона, де знаходилися три людини китайської національності, які були арештовані і яким загрожує суд за підробку документів, порушення авторських прав і зберігання краденого майна.