Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Виставка і конференція про Матір Терезу пройдуть в ООНВиставка і конференція присвячені Матір Терезу з Калькутти пройдуть в нью-йоркській садибі Організації Об'єднаних Націй. Заходи відбудуться в контексті канонізації засновниці згромадження Сестер Місіонерок Божої Любові.

Виставка про життя, діяльності та спадщини Матері Терези була підготовлена ​​місією Постійного спостерігача Святого Престолу при ООН і американською правозахисною організацією "Alliance Defending Freedom" (ADF),- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Радіо Ватикан.

Назва експозиції: "Життя Матері Терези та її спадщина для ООН". Відвідувачі зможуть з нею познайомитися 6-9 вересня 2016 р останній день виставки в садибі організації відбудеться конференція присвячена майбутній святій.

Мати Тереза ​​з Калькутти відвідувала садибу ООН в Нью-Йорку в 1985 р .. Вони виступила перед Генеральною Асамблеєю з нагоди 40-річчя цієї організації.

Засновниця конгрегації Сестер Місіонерів милосердя буде канонізована Папою Франциском 4 вересня 2016 року на головній ватиканській площі. Римські урочистості з цього приводу будуть проходити вісім днів.

У програму цього святкування включені різноманітні заходи: виставка про життя, духовності і послання Матері Терези, сімейне свято "З бідними і для бідних", св. Меси різними мовами, молитовне чування, поєднане з Євхаристійним поклонінням, катехизація папи Франциска, музична ораторія, написана на честь нової святої і можливість вшанувати її реліквії.