Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

В Індії шестеро християн важко поранені в результаті нападу індуїстівВ індійському штаті Джарханд напад на християнське молитовне зібрання закінчився важкими травмами та госпіталізацією для 6 віруючих. 15 озброєних рушницями, сокирами і лопатами радикальних індуїстів покалічили християн за відмову сповідувати "віру предків", - повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Седмицю.

Близько 30 християн громади "Anugrah Church" традиційно зібралися для молитви в будинку Мукха Деві в селі Хутутаг, округ Паламу. Збори не встигли розпочатися, як в будинок увірвалися кілька індуісток, почали ображати віруючих і пастора Сарваджіта Бхатті. Через деякий час після того, як їх видворили з житла, з'явилися 2 агресивно налаштованих індуса. Вони попросили пастора вийти і припинити поклоніння. Служитель відмовився виконати їх вимоги.

Ще пізніше в той же день в будинок вторглися 15 озброєних радикалів і почали бити присутніх. В результаті нападу 60-річна Мунні Деві отримала переломи обох рук, все її тіло вкрите гематомами. 30-річна Мані Матія знепритомніла після того, як один з нападників пробив їй голову лопатою. 22-річного помічника пастора Кумара відвезли з глибоким розрізом на голові. 18-річна Саріта Кумар і її 16-річний брат Папп Кумар отримали поранення в живіт. 4 християн пройшли 10-денний курс лікування, іншим була надана перша медична допомога і видані ліки.

«З квітня цього року ми були змушені вибирати між вірою в Христа і нашим життям», - заявив в інтерв'ю пастор Бхатті. - «Нам постійно погрожують вигнанням із села, якщо ми не відкинемо Христа». Християнам в селі заборонено ходити по головній дорозі і брати воду з великого насоса.