Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Авто настоятеля Лаври Митрополита Павла (Лебідя) знову потрапило в пригоду (ВІДЕО)Водій постраждалої машини готує позов до суду,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на ТСН.

Авто настоятеля Лаври Митрополита Павла знову потрапило в пригоду. Дорогий позашляховик чіпляє «пижик» і тікає з місця ДТП. Дві прихожанки переслідують дороге авто самого Митрополита Павла - Настоятеля Києво-Печерської Лаври і знімають все на камеру.

«Кажемо: "Зупиняйся, ти нас вдарив". А він нам каже, не смішіть мене, це ви мене вдарили, і ще наздоганяли», - розповідає водійка постраждалого авто.

Не сам Павло, а його помічник, Олександр, був за кермом. Саме цей чоловік постійно супроводжує владику на публічних заходах, таких, наприклад як " Ukrainian Fashion Week ". Побачивши телекамеру, водій одразу сідає у дорогий позашляховик і їде, навіть не підписавши протокол.

Автомобілі намісника Лаври зазвичай мають номер 0004. Є седан за 100 тисяч доларів з цим номером, на якому роз’їжджає Павло, а тепер ось цей позашляховик. Авто, яке добре знають у поліції.  На його кермувальників уже не один раз складали адмінпротоколи. Але цього разу штрафом не обійдеться, прихожанки Олена та Зінаїда не готові підкладати другу щоку. І не чекатимуть суда божого, підуть до людського.  У Лаврі факт ДТП не заперечують і теж готові судитися.