Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

У Львові відбувся молитовний захід пов'язаний з приготуванням до регіональної зустрічі молоді в дусі ТезеМолитва з братом Жаном Даніелем в Рясному: «Де двоє або троє зберуться в Моє ім’я, там Я посеред них» - сказав Ісус.

В неділю 11 лютого в парафіяльній спільноті Божого  Милосердя на окраяні Львова Рясне відбулась екуменічна молитва на якій був присутній особливий гість – брат Жан Даніель зі спільноти Тезе, яка знаходиться у Франції. На цю молитву прибули молоді люди з різних куточків Львова. Серед присутніх були також прихожани нашої парафії, яким мабуть було незвично бачити таку велику кількість молодих людей у храмі в Рясному.

Молитовній атмосфері гармонійно сприяв спів католицького, музичного гурту «Lux Mundi», який став окрасою духовної розмови з Богом. Цей молитовний захід є пов'язаний з приготуванням до регіональної зустрічі молоді в дусі Тезе, яка відбудеться в квітні у Львові. Брат Жан Даніель у своєму зверненні заохотив присутніх долучитися до волонтерського руху, пов’язаного з організацією цього заходу. 

Після молитви всі бажаючі могли насолодитися смаком теплого чаю у поєднанні зі смачними солодощами.

Під час товариської зустрічі молодь мала змогу безпосередньо поспілкуватися з братом Жаном Даніелем і поділитися своїми враженнями з присутності на європейських молитовних зустрічах,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на сайт Парафії Божого Милосердя