Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Дружини Лицарів Колумба відвідали дитячий будинок та передали подарунки від Св. МиколаяВони жартома називають себе «Лицарками Колумба», адже є надійною опорою для своїх чоловіків – Лицарів Колумба. 15 грудня 2018 року дружини Лицарів Колумба Київських рад відвідали дитячий будинок у Білій Церкві та передали подарунки від Святого Миколая.

Ідея допомогти Святому Миколаю була створена та одностайно підтримана всією спільнотою дружин Лицарів та їх родинами і за досить короткий час була втілена в життя. Родини, які долучилися до ініціативи підготували індивідуальні подарунки кожній дитині (враховуючи їхній вік та особливості). Протягом реалізації проекту, кожна родина, яка брала участь у ініціативі молилася за діток.

Працівники дитячого будинку не стримували емоцій, відзначаючи, що такі щедрі та красиві подарунки Святий Миколай передав чи не вперше. Для 37 маленьких мешканців це дійсно було справжнім святом. Не забули «Лицарки» і про працівників дитячого будинку, яким дісталися солодкі подарунки.

«Лицарки» та Лицарі, які передавали подарунки, ледь стримували сльози, оскільки багато хто з дітей звертались до них – мамо чи тату.

Дитячий будинок був заснований в 1924 році, є спеціалізованим закладом охорони здоров'я для медико-соціального захисту дітей - сиріт, дітей, які залишились без батьківського піклування, а також дітей з вадами фізичного та розумового розвитку. В установі є група ВІЛ-інфікованих дітей.

 

 Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на lytsarikolumba.com