Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Вебінар «Підготовка у вашій спільноті»: як втілити в життя енцикліку Папи Франциска «Славен будь»?Протягом останніх кількох тижнів Всесвітній рух католиків з питань клімату зумів надихнути тисячі вірних з більшою турботою ставитися до нашої планети.

Більше 200 заходів пройшли по всьому світу протягом вікенду #Mercy2Earth (Милосердя до Землі), сотні католицьких груп святкували День Землі, проводячи освітні заходи, молитви та посадку дерев. 29 квітня більше 200 000 людей поїхали у Вашингтон (США), щоб підтримати марш за відновлення кліматичної справедливості, який також проходив і в інших містах США та по всьому світу.

Що ж далі?

Якщо задуматись, то очевидним є те, що ми можемо зробити ще так багато, щоб втілити в життя енцикліку Папи Франциска «Славен будь».

Саме тому Всесвітній рух католиків з питань клімату організовує вебінар «Підготовка у вашій спільноті». Вебінар буде проходити 12 травня, всі учасники будуть мати можливість послухати доповіді про Час Створіння (14 вересня – 17 жовтня), підготовку аніматорів Laudato Si та інші цікаві теми.

Отримати запис вебінару можна за посиланням ТУТ, попередньо зареєструвавшись.


Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Інформаційну службу Бюро УГКЦ з питань екології.