Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

На Одещині освячено фундамент під храм та посаджено 21 листопада 2018 року екзархом Одеським владикою Михаїлом Бубнієм на парафії Святого Архистратига Михаїла у с. Олександрівка Скадовського району було освячено фундамент під храм та наріжний камінь, а також було посаджено духовенством, парафіянами, мешканцями села та представниками обласної та місцевої влади "Дерево миру".

На святкування храмового свята та з нагоди посвячення наріжного каменю та фундаменту, на запрошення адміністратора парафії екореферента Одеського екзархату о. Дмитра Онуфрика, прибули священики зі Скадовського та Херсонського деканатів. Завітали також протопресвітер Скадовського деканату о. Володимир Цяпка та судовий вікарій, економ Одеського екзархату о. Микола Слабодян. На святі були представники місцевої та обласної влади, мешканці с. Олександрівка та навколишніх сіл, парафіяни із с. Зміївка Бериславського району та інші гості.

Божественну Архієрейську Літургію очолив владика Михаїл Бубній. У своєму слові під час проповіді екзарх розповів не лише про самих ангелів, їхню місію та роль для нас на дорозі духовного зросту, пізнанні Бога, але також наголосив на реальності невидимої боротьби, з якою зустрічається кожна людина, а зокрема християнин, коли боїться образити гріхом свого Творця та намагається виконувати Божу волю у всіх сферах свого життя.

На завершення Божественної Літургії адміністратор парафії разом із усіма присутніми привітали владику Михаїла Бубнія, екзарха Одеського, із днем небесного покровителя і побажали владиці міцного здоров'я, Божої опіки та підтримки Святого Архистратига Михаїла у поширенні Божої науки на теренах Південної України.

Після посвячення наріжного каменю та фундаменту всі присутні на чолі із владикою Михаїлом посадили "Дерево миру". Мета заходу – привернути увагу суспільства до руйнівних наслідків війни, від якої страждає не лише людина, а й природа. А також пригадати всім про відповідальність перед Богом за природні дари, які Він нам дав. Ми повинні усвідомити те, що створені для будування і співтворення, а не руйнування.

 

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Інформаційну службу Бюро УГКЦ з питань екології .