Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

В 1894 році в Апостольській столиці наступником Св. Петра, Римським Архієреєм був Лев ХІІІ. Відправляючи Службу Божу, він впав в екзальтований стан. Кардинали і єпископи спостерігали за ним зі здивуванням, вони не могли зрозуміти його поведінки.Через деякий час він ніби пробудився з летаргічного сну, а після Служби Божої відразу пішов до себе в кабінет, де склав наступний екзорцизм: "Святий Архангеле Михаїле, допомагай нам в боротьбі і будь нашою обороною супроти засідок злого духа. Нехай Господь поборе його, покірно про це просимо, а Ти, полководцю полків небесних, вкинь до пекла силою Божою диявола та інших злих духів, які тиняються по світі на згубу людських душ. Амінь." 

На запитання кардиналів та єпископів, що було причиною дивної поведінки Святійшого Отця під час відправлення Служби Божої, він відповів: "Я чув два голоси, які виходили ніби з Кивоту. Один голос був милим і лагідним, другий - був злим і гарчав. І той голос, що гарчав, сперечався з Ісусом: "Я можу знищити Твою Церкву." Лагідний голос Спасителя промовив: "Якщо можеш, то зроби це." На це диявол відповів: "Мені потрібно більше влади і більше часу!". "Скільки часу і скільки влади?" "75 або 100 років і більшу владу над тими, які підуть мені служити!" Слова Ісуса Христа: "Я дам тобі час і владу. Зроби з ними, що хочеш. Яке століття вибираєш?" "Двадцяте" - відповів диявол."

Цими словами закінчився "діалог" диявола з Ісусом Христом. Щоб сповнилися слова Ісуса Христа, промовлені багато століть назад до апостолів, що брами пекла не переможуть закладеної Ним Церкви, Ісус Христос дає дияволові 100 років, які він потребує для здійснення свого плану.

Коли ми звернемо увагу на те, що в 1994 р. минуло цих 100 років, дарованих дияволові, то кожна логічно мисляча людина зрозуміє, що тепер світ знаходиться на межі величезних подій. Диявол дjбровільно не залишить зайнятих позицій, а також не залишать їх слуги пекла.

 

Джерело: bibliotekaapaul.at.ua