Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

 На випускному в університеті гуморист Ерма Бомбек розпочала свою промову такими словами:

 - Я знаю, що кожен з присутніх у залі зараз боїться й переживає за майбутнє. Задумується над тим, як знайти своє місце у новому житті, як упоратися з труднощами. Однак сьогодні я маю звертатися не до вас, батьки, а до ваших дітей.

 Випускний - це дуже серйозна подія для дорослих. На врочистості вони приходять у ролі батьків, а додому повертаються ровесниками. Двадцять два роки вони виховували своїх чад і от раптом опинилися без роботи. Збираючись у поїздку, їм більше не треба турбуватись про те, щоб холодильник був напакований продуктами. Вони можуть купити собі нове авто, не переймаючись тим, що дитині, мабуть, будуть потрібні гроші на літню школу... Можуть іти з дому й приходити, коли заманеться, і не заглядати, як там дітлахи. Вони нарешті можуть реалізувати все те, чого навчилися за останні чотири роки: що життя, триває навіть після того, як діти підуть, і що хліб можна заморожувати.

 Серцем прихиляюся до батьків, бо онде вони сидять, уже без роботи, і думають, як їм дати собі раду з новим життям, коли поруч більше немає дітей, які б їм казали, що робити.

 

 

 

 

Джерело: "Жменя Камінців" (Браян Кавано)