Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

людина

1. Ви вірите, що літаки, комп'ютери, компаси і т. д. були кимось цілеспрямовано спроектовані й створені, але ви також вірите, що людське тіло, яке неспівмірно складніше будь-якого нині існуючого технічного апарату, з'явилося в процесі випадкової біологічної еволюції.
2. Ви стверджуєте, що потрібно скептично ставитися до всього, але вважаєте дурнями всіх тих, хто скептично ставиться до теорії еволюції.
3. Ви вірите, що життя почалося з безжиттєвих хімічних речовин, але заперечуєте, що Ісус воскрес із мертвих.
4. Ви не поставите і 10 доларів на футбольний тоталізатор, тому що ваші шанси виграти незначні. Але ви без проблем ставите майбутнє своєї безсмертної душі на практично неможливу теорію самозародження життя.
5. Ви говорите, що "надзвичайні твердження вимагають надзвичайних доказів", потім абсолютно бездоказово стверджуєте, що Бога немає.

6. Ви вважаєте, що атеїсти, які навернулися в християнство, або брешуть, або ніколи не були "справжніми атеїстами".
7. Ви вважаєте, що світогляд християн звужений, оскільки вони вірять лише в одного Бога, а ваш, навпаки, - розширений, тому що ви не вірите ні в одного.людина
8. Ви не знаєте, чи була Тереза матір'ю або сестрою, але ви можете згадати прізвища принаймні п'ятьох американських св
ящеників-педофілів.
9. Ви були розчаровані, дізнавшись, що не всі християни розуміють кожне слово в Біблії буквально.
10. Ви вважаєте, що Біблія - художня література, а "Код да Вінчі" - документальна.
11. Ви бачите логіку в силогізмі: "Біблія - товста книга. Володар Кілець - товста книга. Які
підстави вірити першій, але не другий?"
12. Ви скоріше повірите в хоббітів, ельфів і орків, ніж в Ісуса.
13. Ви знехотя поважаєте християн, що наполягають, незважаючи на всі ваші аргументи, на тому, що Бог існує, але водночас вважаєте, що християни не вміють думати своєю головою.
14. Ви вважаєте, що "думати своєю головою" - означає бути атеїстом.
15. Ви думаєте, що будь-який християнин, який написав книгу про християнство, зробив це через гроші, а будь-який атеїст, що написав книгу про атеїзм, зробив це для освіти мас.
16. Ви не можете повірити в події 2000-річної давниниі, тому що "ніхто не може бути впевнений у тому, що ж насправді трапилося", але ви твердо вірите, що релігія була винайдена правлячими класами 5000 років тому, щоб тримати народ у вузді .
17. Ви вважаєте, що питання типу "чи може Бог створити квадратні кола або камені, які не зможе підняти?" - питання життєвої важливості для християн.
18. Ви називаєте Ісуса "Єшуа" і Бога "Ягве", щоб натякнути, що вони нічим не відрізняються від Молоха чи Ваала.
19. Ви пишаєтеся тим, що вільні від забобонів, на відміну від тупих, ненормальних, агресивних і жадібних християн.
20. Ви вважаєте, що злочини і гріхи деяких християн (інквізиторів, конкістадорів, священиків-педофілів і т. д.), що діяли всупереч вченню Христа, дискредитують християнство в цілому, але злочини атеїстів на зразок Гітлера або Сталіна, які діяли відповідно до атеїстичного вчення про відсутність об'єктивної моралі, у жодному разі не кидають тінь на атеїзм.