Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Сестри Йосифітки дякували Богові за їх 25-річну діяльність у Тернополі10 вересня 2017 року Сестри Святого Йосипа дякували Богові за їх 25-річну діяльність у тернопільській парафії, за їхнє служіння та всі отримані від Бога та людей благодаті,- повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на rkclvivua.

Очолив урочисту подячну Святу Месу настоятель парафії Божого Милосердя о. Анджей Маліґ. Разом з ним співслужили: о. Альфонс Ґуровскі – попередній настоятель парафії, який запросив Сестер до праці в Тернополі, о.Мар’ян Музика, о. Казимир Шалай та о. Петро Франків OFMConv, родом з Тернополя.

На ювілейне святкування прибула Генеральна Вікарія Сестер св. Йосипа с. М. Ванда Матисік, яка кільканадцять років тому працювала в Тернополі, Настоятелька Української Делегатури с. М.Тобіаша Сємек, а також Сестри з різних українських спільнот, а серед них ті, які на протязі 25-ти років працювали в Тернополі.

Сестри з Тернопільської спільноти разом з парафіянами приготували Літургію та прикрасили храм.

Слова вдячності за служіння Сестер св. Йосипа сказав настоятель о. Анджей Маліґ, а також представники парафіян, які підкреслили жертовність, доброту та радість служіння Сестер. Про початки діяльності Згромадження в Тернополі пригадав о. Альфонс, який виразив свою вдячність за те, що Сестри відгукнулися на його прохання про допомогу в парафіяльній праці.

На закінчення Настоятелька Української Делегатури подякувала Священикам та парафіянам за все добро та турботу про спільноту Сестер. Слова вдячності пролунали і до юзефіток, які тут тепер працюють та тих, які працювали тут на протязі останньої чверті століття.

Після Євхаристії Сестри, священики та гості зібралися при спільному столі. Кожний отримав особливу «думку» святого Зигмунда Гораздовського, яка була прихована у символічній троянді. Зустріч проходила в сімейній атмосфері простоти і радості, посеред спогадів та українських і польських пісень під акомпанемент гітари.