Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Вандалами поламано Паркан, що оточував територію під забудову римо-католицького храму в КиєвіВже 8 років київські римо-католики, що мешкають в районі Оболоні, не мають можливості збудувати власний храм, хоча землю під нього відведено ще при мерові Омельченку на перехресті вулиць Героїв Дніпра і Зої Гайдай.

Цей випадок укотре засвідчує, що люди в нашій державі звикли жити без Бога, що Україна потребує євангелізації, що наша земля потребує Бога! Ця подія не повинна залишити людей байдужими. Раніше, як повідомляв Християнський портал КІРІОС, на цьому тижні, у вівторок, 16 квітня, невідомий стріляв із пневматичної зброї у сестер-монахинь, а вчора, 17 квітня, було зруйновано міцний металевий паркан… Що ж буде далі?!

Хіба це не те саме місто, з якого розпочалася євангелізація всього нашого народу, що потім поширилася також і на інші землі? Із сюжету ТСН видно, що навернення наших краян до Христа, яке започаткував Володимир Великий 1025 років тому, ще не завершилось і досі.

Хіба ж ми не живемо зараз за часів свободи віросповідання? Проте сьогодні після довгих років очікувань вірян на свій храм, маючи на руках як документи на забудову, так і всі необхідні дозволи, у них на очах ламають і нищать те, що належить Церкві – як було ще за пам'ятних часів жорстоких комуністично-богоборчих переслідувань…

Про думки самих очевидців, що були на місці подій, красномовно свідчить цей коментар: «Дитячого майданчика безпосередньо на місці будівництва не було вже дуже давно. Натомість були розкидані використані шприци і биті пляшки. Приблизно у жовтні місяці, перед виборами, кілька кандидатів у народні депутати розбили сквер на цій території, чого не мали права робити: у цієї землі є власник, від якого до скарбниці міста вже багато років надходить орендна плата за цю землю. ЦЯ ЗЕМЛЯ НЕ НАЛЕЖИТЬ МЕШКАНЦЯМ ЦИХ БУДИНКІВ. Жодної бійки не було. Віряни не вступали і не вступатимуть у бійку. Поведінку й обличчя "захисників" кожен, хто має хоч краплю здорового глузду, може оцінити самостійно, навіть із такого сюжету. Кому вірити, кожен вирішує сам. Особисто я мало віри йму новинам, які так "правдиво" висвітлюють події» (Олена К.).

 Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на оф. сайт РКЦ в Україні.