Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Театралізована Хресна Дорога при парафії св. Ап. Андрія в Одесі19 квітня, в храмі св. Ап. Андрія Первозванного в м.Одеса, з благословення та присутністю Преосвященного владики Михаїла, Екзарха Одеського, відбулася інсценізована Хресна Дорога, яку зорганізували Сестри Служебниці, а зокрема с.Герарда Браголя, за участю парафіяльних спільнот, якими й опікується та співпрацює.

Під час інсценізації кожен присутній мав можливість бути біля Ісуса, Який постраждав за нас і Марії, Його Матері, яка співстраждала з Ним до самого Його Воскресіння. У цьому житті ми всього лише мандрівники, оточені щоденними турботами. Ми зустрічаємося як з нашими особистими, сімейними стражданнями, так і стражданнями нашої Батьківщини і всього світу. І тому для нас благодатно і спокутно бути біля Ісуса і Марії, Які вказують нам шлях в нове життя, засвідчивши, що всякий хрест і всяке випробування можуть бути перетворені у воскресіння.

Завдячуємо отцям, парафії св.. Ап. Андрія Первозванного, за підтримку та молитву;о. Петру Маковецькому з м.Южного та його дружині Ксені за музичний супровід; батькам, дітям та молоді за участь, старання та самовіддачу у переданні характеру кожного дійового героя з хресного шляху Господа Ісуса. Дякуємо парафіянам за молитовну присутність. Зносимо всі думки нашого серця до Бога за Україну.

 

Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Прес-службу Одеського екзархату