Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

Представники «Lions Club Beilngries» та «Aktionsgemeinschaft Kyrillos und Methodius» відвідали Київську архиєпархію З 28 квітня по 1 травня в Києві перебували пані Сабіна Шарнаґль, Президент «Lions Club Beilngries» (Баварія, Німеччина) та інші члени клубу, разом з архімандритом д-ром Андресом Тірмеєром, головою благодійної організації «Aktionsgemeinschaft Kyrillos und Methodius» (АКМ).

Метою візиту було знайомство з актуальною ситуацією в Україні, зокрема з життям та діяльністю Київської Архиєпархії УГКЦ. Окрім головних християнських святинь Києва гості відвідали Курію Київської Архиєпархії та Київську Трьохсвятительська Духовну Семінарію в Княжичах, яких неодноразово підтримували фінансово через різноманітні благодійні проекти. Від імені протосинкела Київської Архиєпархії Владики Йосифа Міляна гостей привітав єпархіальний економ прот. Іван Сохан, одночасно представивши актуальні проекти і потреби пасторального і соціального служіння архиєпархії. На закінчення свого візиту доброчинці мали нагоду зустрітися та поспілкуватися з  Преосвященним Владикою Богданом Дзюрахом, секретарем Синоду єпископів УГКЦ.

Довідка.
«Lions Club Beilngries» є частиною світової мережі «Lions Club International» – об’єднання міжнародних громадських благодійних організацій — клубів, що виконують різні гуманітарні проекти по цілому світі в дусі братерства і гуманізму.
«Aktionsgemeinschaft Kyrillos und Methodius» є товариством, заснованим у 1989 році з метою плекання християнської духовності, особливо в тих регіонах, де християнство переслідується, чи потребує розвитку.

 

 Про це повідомляє Християнський портал КІРІОС з посиланням на Прес-службу Київської архиєпархії