Господи, дай мені такі очі, щоб бачити Тебе в моїх дітях, Твоє серце, щоб любити їх, Твою ніжність, щоб допомагати їм рости. Дай мені Твою мудрість, щоб скеровувати їх, і Твою силу, коли мені треба дати їм волю. Амінь.
* * *
Нагадуй мені, Господи, що Твоя любов більша, ніж будь-які труднощі. Чим більше я дивлюсь на труднощі, тим більшими вони мені виглядають. Але коли я дивлюся на Тебе, Боже, мій неспокій тьмяніє у світлі Твоєї любові.
* * *
Отче Небесний, допоможи розуміти і любити моїх дітей, незважаючи на їхні прогрішення. Дай мені Твою любов і розуміння, щоб я поділяла їхні турботи і тривоги. Зміцни мене в моїй слабкості.
* * *
Господи Ісусе, поможи мені пам'ятати, що поки мої очі дивляться на Тебе, всі мої турботи розвіюються, як дим. Бо я знаю, що Твоя любов є більшою, ніж будь-яка проблема.
* * *
Всемилосердний Боже,  допоможи мені всім серцем приймати всіх дітей, які є частиною мого життя, щоб вони не робили. Дай мені серце, відкрите для співстраждання, яке вміє пробачати, і готовність розділяти їхні турботи. Допоможи мені усвідомити мої слабкості та збережи мене від пихи і гордині.
* * *
Милосердний Господи, коли наші родинні обов'язки стають для нас непосильною ношею, тоді укріпи нас. Допоможи нам помагати один одному, щоб наш тягар перетворився в радість.
* * *
Боже, зроби мене чуйною до потреб тих, хто оточує мене, щоб я завжди відчувала, коли їм боляче чи страшно, або коли вони просто чекають розради у хвилину самотності. Дай мені таку велику любов, щоб моя перша думка була про них, а остання - про себе.
* * *
Господи, осели мене так близько біля Твого серця, щоб я могла випереджувати потреби тих, хто біля мене. Чути так, як Ти, клич їхніх сердець, поділяти їх страх і біль, самотність та надломленість, не вагаючись жертвувати все, що маю, з любови до них та до Твого святого імені.
* * *
Господи Боже! Я так часто сумнівалася в Твоїх дорогах і не довіряла Тобі, бо вважала, що, чинячи по-своєму, роблю правильно.
Зараз, Господи, щиро каюся і прошу: коли я буду й надалі так думати, Ти мені нагадуй про те, що Твоя любов до моїх дітей перевищує мою.

Список молитов:

Основні

 

До Святої Трійці

 

До Богородиці

 

До святих

 

Перед іконою

 

За Україну

 

Вервиці

 

Родинні

 

На всяке прошення

 

 

Поминальні

 

Покаянні

 

Різні