Сайт зачинений. Просимо вибачення за незручності.

14 (1) Вересня, середа.

 + Начало Індикта, тобто Нового року. Пам'ять прп. Симеона Стовпника і матері його.

Собор Пресвятої Богородиці, що в Міясинах.

Утреня: по «Бог Господь»: тропар Індикту двічі, Слава:прп., І нині: Собору Пресвятої Богородиці. Катизми чергові.По 1-му стихослов’ї: сідальний Індикту, Слава: прп., І нині:Індикту. По 2-му стихослов’ї: сідальний прп., Слава: мчч., Інині: богородичний; і відразу псалом 50-й та канон. Канонів3: Індикту з ірмосом, мчч. і прп. Катавасія по кожній пісні:«Хрест накреслив». По 3-ій пісні – сідальний Індикту і прп.,Слава: мчч., І нині: богородичний; по 6-ій – кондак-ікос прп.;по 9-ій – світильний Індикту, Слава: прп., І нині: Індикту.Хвалитних стихир – 4, всі Індикту, Слава: прп., І нині: Індик-ту. По великому славослов’ї: тропар Індикту, Слава: прп., Інині: Собору.Відпуст великий з поминанням прп.Симеона таінших.

Часи: Тропарі на всіх часах: Індикту, Слава: прп.; а кондаки– поперемінно: на 1-му і 6-му – Індикту, на 3-му і 9-му – прп.Літургія: тропар Індикту, Собору і прп.; Слава: кондак прп.,І нині: Індикту. Все інше – спочатку Індикту, а тоді – прп. Ряд.:Ап. – Гал. 211 зач.; 4,28-5,10. Єв. – Мр. 27 зач.; 6,54-7,8. Ново-літтю: Ап. – 1 Тим. 282 зач.; 2, 1-7. Єв. – Лк. 13 зач.; 4, 16-22.

Вечірня: катизма чергова. На «Господи, взиваю» 6 стихир:3 мч.; 3 прп., Сл.: прп., І нині: богород. за гласом «Слава».Прокімен дня. Стиховня Октоїха. По «Отче наш»: тропар прп. і за днем тижня.мч., Сл. прп., І нині: богород. відпустовий за гласом тропаря