|
Ласкаво просимо,
Гість
|
Паломництва до Меджугорії
(1 чол.) (1) гість
Пропозиції щодо поїздок, походів до святих місць.
|
ТЕМА: Паломництва до Меджугорії
Паломництва до Меджугорії 1 рік, 4 міс. тому #113
|
В мене є інформація щодо паломництв до Меджугорії. Я не є посередником. Просто Отець з яким я їхала, надсилає повідомлення про паломництва. Хочу поділитися з Вами. Отож, розклад паломництв на 2011 рік.
17.03-26.03 семінар "молитва.піст.тишина" ціна 320 євро,документи до 17.02 02.05-10.05 травень 285 євро, документи до 02.04 16.06-27.06-30-а річниця 285 євро, документи до 02.04!!! 30.06-10.07 16-й міжн.семінар для священників, документи до 30.05 28.07-07.08 - 22-й молодіжний фестиваль. 285 євро, документи до 28.06 18.09-26.09 12-й семінар для подружніх пар. 305 євро, документи до 18.08 16.10-24.10жовтень 285євро, документи до 16.09 20.12-28.12 різдвяні святкування 310 євро, док. до 20.11 Пожертва включає вартість всіх віз, медичного страхування, проїзду, проживання, харчування, проведення семінарів. о.Михайло 0342-540209 0631760825 |
|
|
Ві: Паломництва до Меджугорії 1 рік, 4 міс. тому #114
|
Дуже дякую за інформацію !!!
|
|
|
Ві: Паломництва до Меджугорії 1 рік, 4 міс. тому #115
|
Немає за що. Я також хочу, щоб і інші побували там і відчули на собі Божу благодать
|
|
|
Ві: Паломництва до Меджугорії 1 рік, 4 міс. тому #120
|
Да наче якось і недорого
|
|
|
Ві: Паломництва до Меджугорії 1 рік, 4 міс. тому #125
|
Якщо знайдете час, обов'язково їдьте. Не пожалкуєте.
|
|
|
Ві: Паломництва до Меджугорії 1 рік, 3 міс. тому #161
|
Цікаво))Дуже хочу туди поїхати, мене зацікавило 28.07-07.08 - 22-й молодіжний фестиваль, може хтось знає що саме там буде.. і яка приблизно програма цієї поїздки. або куди можна звернутися за інфоромацією, буду дуже вдячна.!!
|
|
|
Ві: Паломництва до Меджугорії 1 рік, 3 міс. тому #162
|
www.palomnyk.info/index/medzhugor_e/0-82
детальнішої інформації про програму поїздки поки ще немає,але там є телефони і можна все уточнити. А я планую поїхати в травні- це місяць особливого почитання Богородиці |
|
|
Ві: Паломництва до Меджугорії 1 рік, 3 міс. тому #163
|
Christina писав(ла):
Цікаво))Дуже хочу туди поїхати, мене зацікавило 28.07-07.08 - 22-й молодіжний фестиваль, може хтось знає що саме там буде.. і яка приблизно програма цієї поїздки. або куди можна звернутися за інфоромацією, буду дуже вдячна.!! Доброго дня. Прочитала, що ви зацікавилися поїздкою до Меджугорії. Хочу вам написати сайт, на якому є інформація і про історію, і про обявлення матінки Божої і надіюсь про молодіжний фестиваль www.medjugorij.com.ua. Можу сказати, що спілкувалася з людьми, які їздили минулого року, негативного нічого не почула. |
|
|
Ві: Паломництва до Меджугорії 1 рік, 3 міс. тому #164
|
Підскажіть,будь ласка, де знаходиться Меджугор'є? - на карті, а то я можливо маю на увазі зовсім інше місце
|
|
|
Ві: Паломництва до Меджугорії 1 рік, 3 міс. тому #167
|
Меджуґор’є – це село в місцевості Цітлук на сході Герцоговини. Воно знаходиться в історичному краї - Бротньо. Разом з чотирма іншими поселеннями( Біяковичі, Вйоніца та Сурманці), воно складає велику парафію - Меджуґор’є. За останні двадцять років Меджуґор’є стало одним з найбільш відвідуваних і відомих паломницьких місць всього католицького світу. Сама назва «Меджуґор’є» має слов’янське коріння і означає « Місцевість між горами».
|
|
|
Ві: Паломництва до Меджугорії 1 рік, 3 міс. тому #168
|
Дякую, тепер буду знати де знаходиться, але на карті світу не знайшов його)
|
|
|
Re: Ві: Паломництва до Меджугорії 3 міс., 1 нед. тому #719
|
Паломництво до Меджугір’я
Меджуґор’є – це село на сході Боснії та Герцоговини. За останні тридцять років Меджуґор’є стало одним з найбільш відвідуваних і відомих паломницьких місць всього католицького світу. Всі події розпочались 21 червня 1981р., коли на горі Подбро згідно свідоцтв шістьох дітей, було об`явлення Пресвятої Богородиці. З цього дня, згідно слів візіонерів, Богородиця об`являється кожен день, запрошуючи всіх до миру і навернення. Приймаючи до уваги кількість паломників, які відвідали це місце (за останні двадцять років більше двадцяти мільйонів), його можна назвати світовим центром молитви, столицею молитви. Виїзд 18.03.2012 Приїзд 26.03.2012 Пожертва – 280(-35)Є Термін подачі за?явки до 18 лютого 2012 року. У вартість пожертви входить: - трансфер автобусом по усьому маршруту; - проживання та харчування в Меджугор’ї; Необхідні документи: Закордонний паспорт + 1 ксерокопії, 1 фото нового зразка (тільки обличчя, без плечей), анкетні данні, довідку з місця роботи або навчання та доходи за останні пів року, 1 копія внутрішнього паспорта 1, 2, та приписка, для підлітків до 18 років нотаріально завірену заяву від батьків та копію свідоцтва про народження. Керівник групи о.Михайло Добровольський Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду тел. 54-02-09; моб. 063-176-08-25; 097-524-42-60 Інформацію про Меджугір’я можна отримати на сайті www.medjugorje.com.ua |
|
|
|
Час створення сторінки: 1.26 секунд
До Вашої уваги
Пропонуємо ікони
Вхід/Реєстрація
Реклама
Свіжі коментування
-
В Грузії "Православні батьки" побилися з гомосексуалістами
- HekTo
-
Сектанти закликають звільнити трьох високопосадовців-збоченців з Адміністрації Президента
-
lion
Р. S. Перепрошую за прикру опечатку: правильно слід читати "...голосно-пуб лічно..."
-
lion
Ну щож: якщо на ці ганебні факти не звертають належної уваги й, відповідно, голосно-публічн ічо нічого ...
-
admin
Те що в світі робиться - біда дійсно, аномальне і аморальне хочуть зробити нормою. Те з чим віками ...
-
Хрестоносець
А це не новина... Про це кожен знає... Нет трубить про це на всі 100%... і це біда...!!!!!!!!!!!!! П.С.
-
lion

Церковний календар
Детальніше...